Even Voorstellen
De Ponytuin
Herenweg 3a | 3602 AM Maarssen
Mobiel 06 504 27 643 | Email info@ponytuin.nl

Even voorstellen
Ik ben Delphine en ik woon met Arjan en onze kinderen Joris, Charlotte en Felix met onze honden, pony’s, poezen, kippen, pauwen en eenden op een heerlijke plek in het groen.

De band met en de verzorging van een pony is voor mij essentieel en waardevol. Om een pony te kunnen berijden is het belangrijk te weten waarom een pony doet zoals het doet en hoe je daarmee om moet gaan. Dit gaat bij ons op een natuurlijke en diervriendelijke manier.

Als kind al waren dieren erg belangrijk voor mij. Ik ben er van overtuigd dat dieren iets positiefs op mensen overbrengen.

Van oorsprong ben ik planeconome. Toen de kinderen kwamen ben ik gestopt met het werken buitenshuis en heb ik me ingezet voor het bedrijf van mijn man. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op dieren, natuur en kinderen: verschillende vakken van Veterinaire natuurgeneeskunde op de Silverlinde, Ecotherapie, Intuïtieve ontwikkeling, Bedrijfshulpverlening (met elk jaar een herhaling), De Brontaal van de dieren en The live connection op de Zomerhof. Ik heb een opleiding tot Kindercoach afgerond en een opleiding om met paarden te coachen. Charlotte helpt inmiddels ook veel mee en is op dit moment bezig met dezelfde opleiding die ik heb gedaan om kinderen met paarden te kunnen begeleiden.